Permanente Eyeliner & Wenkbrauwen

 

Permanente Make-up is geschikt voor iedereen en zorgt voor een permanente verzorgde een natuurlijke uitstraling.

Het spreekt voor zich dat dit bij VPNoord op een zeer deskundige wijze gebeurt met de allernieuwste apparatuur en technieken.
Wij gebruiken de kwaliteits pigmenten van Ecuri.

 

*GGD goedgekeurde PMU Salon*

 

Onze PMU specialist is gecertificeerd en heeft haar opleidingen gevolgd bij:
Noord Nederlandse Academie (2015)
&
“Art of Beauty-Annelies Maas” (2017)

 

Er wordt uitsluitend met de kwaliteitsproducten en pigmenten van Ecuri Cosmetics gewerkt.

menu website

Permanente Eyeliner

 

Door het aanbrengen van een eyeliner op het bovenste en / of onderste ooglid worden uw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken. Ook lijkt de wimper inplant op deze manier voller.
Permanente make-up is verrassend natuurlijk en blijft gedurende 3 tot 5 jaar mooi. Tijdens deze periode kan het langzaam wat vervagen.
U bepaalt zelf de kleur en dikte van de aan te brengen eyeliner. Hiervoor hebben we meerdere opties doordat we uit diverse naaldmodules kunnen kiezen. Uiteraard wordt vooraf alles uitvoerig met u besproken en wordt u ook geadviseerd.

 

Permanente Wenkbrauwen

 

PMU Wenkbrauwen kunnen op vele manieren gezet worden.
Hairstrokes al u weinig of geen wenkbrauwen heeft of in schaduw als u uw wenkbrauwen wilt accentueren en niet dagelijks voor de spiegel wilt staan met wenkbrauw potlood en poeder.
Permanente make-up wenbrauwen zijn verrassend natuurlijk en blijven gedurende 1 tot 3 jaar mooi. Tijdens deze periode kunnen ze langzaam wat vervagen.

Hoe weet ik of permanente make-up iets voor mij is en of het wel bij mij staat?

 

In principe is permanente make-up geschikt voor iedereen van 18 jaar of ouder. Maar eerlijk is eerlijk, het uiteindelijke resultaat is wel van veel factoren afhankelijk. Niemand is gelijk en iedereen heeft zijn eigen huidkleur, ondertoon en huiddikte. Hierdoor kan het soms ook zijn dat het eindresultaat net iets anders is dan je voor hogen had.
Om uw twijfel weg te nemen, vragen te beantwoorden en vooraf een beoordeling te kunnen maken m.b.t. het eindresultaat, bieden wij een
Intake- en advies gesprek aan voor € 25,00
Hierin worden al uw vragen beantwoord en kijken we of uw wensen reëel en haalbaar zijn. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen!

 

Waar moet ik rekening mee houden als ik PMU laat zetten.

 

Het eindresultaat van Permanente Make-up is sterk afhankelijk van de huidskleur en de responce van de huid op de ingebrachte pigmenten.
Om die reden kan PMU dan ook anders uitpakken dan u verwacht.
Ook kan de huid het pigment afstoten of opnemen waardoor bijvoorbeeld fijne hairstrokes wenkbrauwen meer uit lijken te lopen of een mooie intense strakke eyeliner na een week veel minder intens en zichtbaar is of zelfs geheel of gedeeltelijk verdwenen.
Dit heeft niets te maken met de gebruikte pigmenten of de manier waarop de PMU gezet is maar kan wel teleurstellend zijn.
Om die reden zijn dan ook altijd minimaal 2 behandelingen nodig voor een mooi resultaat.


Wat kost Permanente Make-up

Te behandelen zone Prijs
Eyeliner Boven € 159.00*
Eyeliner Onder € 129.00*
Eyeliner Boven & Onder € 229.00*
Eyeliner bijwerken (binnen een jaar) € 79.00
Eyeliner bijwerken € 99.00
Wenkbrauwen hairstrokes € 325.00*
Wenkbrauwen schaduwen € 299.00*
Wenkbrauwen bijwerken (binnen een jaar) € 110.00
Wenkbrauwen bijwerken € 149.00

* Inclusief nabehandeling.

Maak een PMU afspraak

MENU