Permanente make-up

 

Permanente make-up is geschikt voor iedereen en zorgt voor een permanente verzorgde een natuurlijke uitstraling.
Permanente make-up in onze salon kan toegepast worden voor wenkbrauwen en eyeliner.
Het spreekt voor zich dat dit bij VPNoord op een zeer deskundige wijze gebeurt met de allernieuwste apparatuur en technieken. Ook gebruiken wij de top pigmenten van Ecuri.

 

Lees meer

*GGD goedgekeurde PMU Salon*

 

Onze PMU specialist is gecertificeerd en heeft haar opleidingen gevolgd bij:
Noord Nederlandse Academie (2015)
&
“Art of Beauty-Annelies Maas” (2017)

 

Er wordt uitsluitend met de kwaliteitsproducten en pigmenten van Ecuri Cosmetics gewerkt.

 

Prijzen van PMU vindt u op onze Prijslijst.

Welke zones kunnen behandeld worden met PMU?

PMU3

WENKBRAUWEN.

 

Wenkbrauwen zijn de blikvangers van ons gezicht en daarom laten steeds meer vrouwen hun wenkbrauwen pigmenteren. In onze salon werken we met de schaduwtechniek en met de hairstroke techniek.
Deze methodes (of een combinatie daarvan) is geschikt voor het voller maken van een bestaande wenkbrauw, voor het veranderen van de vorm van een wenkbrauw maar ook voor creëren van een nieuwe wenkbrauw als je (bijna) geen wenkbrauwen hebben.

 

Eerst worden de wenkbrauwen getekend om de vorm te bepalen.
Alles wordt heel natuurlijk op de contouren van het gezicht afgestemd. Vervolgens bepalen we de kleur van de pigmenten en begint het pigmenteren. Haartje voor haartje worden uw wenkbrauwen gepigmenteerd, wat een heel natuurlijke wenkbrauwen geeft.
menu website

 EYELINER.

 

Door het aanbrengen van een eyeliner op het bovenste en / of onderste ooglid worden uw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken. Ook lijkt de wimper inplant op deze manier voller.
Permanente make-up is verrassend natuurlijk en blijft gedurende 3 tot 5 jaar mooi. Tijdens deze periode kan het langzaam wat vervagen.

 

U bepaalt zelf de kleur en dikte van de aan te brengen eyeliner. Hiervoor hebben we meerdere opties doordat we uit diverse naaldmodules kunnen kiezen. Uiteraard wordt vooraf alles uitvoerig met u besproken en wordt u ook geadviseerd.

 

Hoe weet ik of permanente make-up iets voor mij is en of het wel bij mij staat?

In principe is permanente make-up geschikt voor iedereen van 18 jaar of ouder. Maar eerlijk is eerlijk, het uiteindelijke resultaat is wel van veel factoren afhankelijk. Niemand is gelijk en iedereen heeft zijn eigen huidkleur, ondertoon en huiddikte. Hierdoor kan het soms ook zijn dat het eindresultaat net iets anders is dan je voor hogen had.
Om uw twijfel weg te nemen, vragen te beantwoorden en vooraf een beoordeling te kunnen maken m.b.t. het eindresultaat, bieden wij een
Intake- en advies gesprek aan voor € 25,00
Hierin worden al uw vragen beantwoord en kijken we of uw wensen reëel en haalbaar zijn. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen!

 


Wat kost Permanente Make-up

Te behandelen zone Prijs
Wenkbrauwen (hairstrokes) € 295.00*
Wenkbrauwen Extra Nabehandeling (binnen een jaar) € 95.00
Wenkbrauwen touch-up (na een jaar) € 125.00
Wenkbrauwen touch-up (gezet bij andere salon) € 125.00
Eyeliner Boven € 149.00*
Eyeliner Onder € 129.00*
Eyeliner Boven & Onder € 219.00*

* Inclusief nabehandeling.

Maak een PMU afspraak

MENU