IPL & Laser

behandelingen

 

In onze professionele IPL / Laser salon werken we met de modernste apparatuur: IPL SHR2 / IPL E-light / Nd Yag Laser

Behalve in onze salon in Eelderwolde (Groningen Zuid) werken kunt u ons ook regelmatig vinden bij Schoonheidssalon Marlies in Hoogeveen.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerd IPL / LASER specialist met jarenlange ervaring en een gedegen medische vooropleiding.


WIJ MAKEN BETROUWBARE IPL & LASER BEHANDELINGEN  BETAALBAAR!

algemene-info

Permanent ontharen

Definitief ontharen op een geheel pijnloze en veilige methode. De behandelingen zijn snel en kort. De perfecte oplossing voor een langdurig resultaat en een stoppelvrije en gladde huid.

Huidverbetering1

Huidverbetering

IPL is ook een goede methode tegen huidklachten zoals; acne, rimpels, pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, zonnevlekken, sproeten, ouderdomsvlekken, spatadertjes en couperose.

ipl-vpnoord

Couperose / Adertjes

Couperose en rode kleine, zichtbare bloedvaatjes kunnen goed verminderd of verholpen worden door Laser therapie. Met de Laser behandelen wij kan vaatjes op gezicht en benen.

ipl-groningen

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker en zonnevlekken komen veelal voor in het gezicht, op armen, benen en handen en kunnen makkelijk verwijderd worden door middel van E-light.

acne_behandeling

Acné

Acne is een van de meest voorkomende huidproblemen.Dit verschijnsel treedt vooral op bij tieners, maar ook volwassenen hebben er last van. Maak er nu een einde aan met IPL!

nagels_507x337

Schimmelnagels

Om zo snel mogelijk van schimmelinfectie op de nagels, ook wel bekend als onychomycose, af te komen kunt u er voor kiezen om de nagels met  IPL te laten behandelen.

Voor wie zijn IPL behandelingen geschikt?

In principe kunnen de meeste mensen IPL behandelingen ondergaan. Vooraf wordt er een uitgebreide vrijblijvende Intake met u gedaan om te kijken of er eventuele redenen zijn om behandelingen bij u af te raden.

MENU