IPL Huidverbetering

Huidverbetering en huidverjonging met IPL (Intense Pulsed light), speciaal voor hen die de elasticiteit van de gezichts- ,hals- en decolletéhuid willen verbeteren en het onderhuids bindweefsel willen verstevigen.

 

Wat doet een IPL Huidverbeteringsbehandeling?

 

Met het speciale IPL handstuk en een filter voor huidverbetering, versteviging en collageen aanmaak worden de te behandelen zones “geflitst”. Het speciale huidverbeteringsfilter zorgt ervoor dat de Fibrobasten worden geactiveer zodat uw huid weer meer Collageen en Elastine gaat aanmaken. Hierdoor wordt de huid steviger. Ook zorgt het voor een betere gelaatskleur en doorbloeding.

Kleine rimpeltjes worden minder diep en vullen zichzelf langzaam weer op waardoor een jongere huid ontstaat. Diffuse roodheid wordt verminderd.

Wilt u echt Couperose laten verwijderen dan doen wij dat met de Tele’way.
Pigmentvlekken verwijderen wij met de Nd Yag laser.

Voordelen van huidverbetering met IPL

 

de behandeling is nagenoeg pijnloos

 Korte en snelle sessies

zeer betaalbaar

de huid krijgt een oppepper

 een mooiere, gladdere huid

laser2

Intakegesprek en eerste behandeling met IPL.

 

Voorafgaand aan een door u gewenste behandeling vindt een Intake- en informatiegesprek plaats. Na deze intake kan gelijk de eerste behandeling plaatsvinden. De intake samen met de eerste behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens deze intake wordt gekeken naar uw wensen, klachten, redenen en vragen. Alvorens te behandelen wordt ook nauwkeurig gekeken of er redenen zijn om u niet te behandelen, de zogenaamde contra-indicaties. Als er redenen zijn om te testen of u geschikt bent voor de behandeling bieden wij u kosteloos een kleine proefbehandeling (proefstukje) aan. 1 week later volgt dan de controle en eventueel de eerste behandeling. In de meeste gevallen behandelen wij u direct aansluitend aan de intake.

Voorzorgsmaatregelen

 

Zorg dat de huid niet te bruin is door de zon.
De week voor de behandeling niet scrubben of peelen
To 3 weken voor de behandeling geen microdermabrasie toepassen.
Zorg dat uw huid ongeveer de eigen huidskleur heeft op de dag van de behandeling.
Draag geen make-up op het te behandelen gebied.

De IPL behandeling.

U draagt tijdens de behandeling een speciale IPL bril om uw ogen tegen het felle licht te beschermen. De behandelingen zijn over het algemeen pijnloos. Wel kunt u wat warmte voelen op de huid.. De behandeltijd is afhankelijk van het te behandelen oppervlak. Gedurende een paar uur na de behandeling kan er een licht zonnebrandachtig gevoel in de huid aanwezig zijn, maar dit is meestal niet noemenswaardig.
U mag f smeren met after-sun als u dit wenst.
Vermijd direct zonlicht als u geen factor 30 of hoger draagt.
Het risico op snelle(re) verbranding en tijdelijke hyperpigmentatie of hypopigmentatie is namelijk aanwezig!

Boek Online uw Intake & 1e behandeling.

MENU